Jopa 6000 euroa lainaa - vakuudeksi riittää ajoneuvosi

Elämän yllättäviin rahantarpeisiin voit nyt saada järkevää lainaa ajoneuvoasi vastaan. Voit saada omistamaasi autoa tai moottoripyörää vastaan jopa  6000 € lainaa - kuitenkin korkeintaan 50 % ajoneuvon markkina-arvosta.

Esimerkki: Lainasumma 5000 eur, takaisinmaksuaika 36kk, korko 7.2 %, kuukausierä 154,84 eur, korot yhteensä 574,35, muut maksut 450,00 eur, maksettava yhteensä 6024,35 eur,  todellinen vuosikorko 12.5%

Lainan korko (alkaen 6,0%) määräytyy lainasumman mukaan.

Hae lainapäätös nyt - saat vastauksen päivässä.

Hae lainapäätös

Kuinka autoni arvo määräytyy?
 

laina autoa vastaan Käytämme arvon määrittämisessä yleistä markkinainformaatiota, johon kuuluu useita tietolähteitä.  Määräävinä tekijöinä ovat auton merkki, malli ja vuosimalli.  Joudumme arvioimaan autot näkemättä niitä ja tuntematta niiden historiaa, siksi joudumme käyttämään arvoissamme markkinahintojen alimpia arvoja.

 

Miksi et hyödyntäisi ajoneuvosi arvoa?

Elämä tuo joskus eteen tilanteita, jossa ylimääräiselle käteiselle on käyttöä. Jos omistat auton tai moottoripyörän, voit hakea sitä vastaan lainaa jopa 6000 euroa, kuitenkin maksimissaan puolet ajoneuvosi arvosta. Hae lainapäätös vaikka heti - se ei sido sinua mihinkään.

Hae lainapäätös

 

Laske etukäteen paljonko voit saada autoasi vastaan lainaa

Lainan korkoon vaikuttavat vakuudeksi tarjottavan ajoneuvon ikä, hakijan ikä ja bruttotulot sekä haetun lainan määrä suhteessa vakuuden arvoon. Laskurin antama lainasumma on alustava arvio. Lopullisen arvion saa, kun haet lainapäätöksen.

Avaa laskuri

 

Kuinka autoni arvo määräytyy?

Käytämme arvon määrittämisessä yleistä markkinainformaatiota, johon kuuluu useita tietolähteitä.  Määräävinä tekijöinä ovat auton merkki, malli ja vuosimalli.  Joudumme arvioimaan autot näkemättä niitä ja tuntematta niiden historiaa, siksi joudumme käyttämään arvoissamme markkinahintojen alimpia arvoja.  Saatat saada meiltä luottotarjouksen, joka ei vastaa omaa käsitystäsi autosi arvosta.  Mikäli haluat isomman luoton kuin mitä olemme sinulle tarjonneet, voit käydä arvioituttamassa autosi. Laita meille arvio postitse niin otamme sen huomioon luottohakemuksesi käsittelyn yhteydessä.

Miten korko lasketaan

SAV-luoton korko on aina lainakohtainen ja siihen vaikuttaa neljä tekijää. Näitä ovat velallisen ikä ja tulotaso sekä vakuudeksi tarjottavan ajoneuvon ikä ja luoton määrä suhteessa ajoneuvon arvoon.  Korko on sitten riskisidonnainen ja perustuu SAV-rahoituksen vuosien mittaan keräämään riskianalyysiin.

Miten nopeasti rahat ovat tililläni

Jos toimit nopeasti, saat rahat tilillesi kolmen pankkipäivän kuluessa. Yhteydenottosi jälkeen lähetämme paperit kotiisi. Seuraavana päivänä postitat paperit takaisin meille, joten postin kulussa menee pakolliset kaksi päivää.  Sen jälkeen maksamme lainan tilillesi, mutta jos käytät eri pankkia kuin SAV (Säästöpankki), menee tilisiirrossa  yksi päivä = 3 päivää.

Saanko lainaa jos luottohäiriöstäni on kulunut aikaa?

Kaikki luottohäiriöt, myös vanhemmat, ovat este luoton saannille. 

Voiko minulla olla useampia lainoja  samanaikaisesti?

Ei. Voimassaolevia SAV-luottoja voi olla vain yksi kerrallaan.

Mikä on SAV-luoton tarkoittama autovakuus?

Myöntämiemme lainojen ja rahoituksen vakuutena käytetään autoa tai moottoripyörää.  Vakuus toteutetaan siten, että autosi on rekisteröity ajoneuvohallintokeskuksen rekisteriin meidän nimiimme lainan ajan.

Voinko menettää autoni SAV:lle?

SAV luottojen vakuutena on auto.  Vakuutta joudutaan käyttämään velan perimiskeinona vain siinä tapauksessa, että lainasi jää muuten hoitamatta.  Jos hoidat kaikki maksut sovitulla tavalla, et voi menettää autoasi.  
Auton takaisinottoa perimiskeinoa säätelee Kuluttajansuojalaki. 

 

Miksi auto pitää myydä SAV:lle, kun luottoa nostetaan?

Valitettavasti SAV-luoton vakuuden toteuttamisen kannalta myynti on välttämätön. Muutoin viranomaiset eivät voi rekisteröidä autoa SAV:lle.  Käytännössä oma asemasi ei kuitenkaan muutu, sillä yhtiö myy auton takaisin sinulle samanaikaisesti. Omistussuhde voi palautua ennalleen luottosuhteen päätyttyä.

Voinko saada lainan autolla, joka on  on rahoitusyhtiön rahoittama?

Jos autosi on rahoitusyhtiön rahoittama, et ole auton omistaja vaan haltija.  Siksi emme voi antaa lainaa sinulle sitä vakuutta vastaan. Emme voi  antaa myöskään lainaa työsuhdeautojen haltijoille samasta syystä.

Voiko luoton maksaa pois ennen eräpäivää tai saanko maksaa ylimääräisiä lyhennyksiä?

Voit maksaa vapaasti ylimääräisiä maksuja tai vaikka koko luoton kerralla.  Emme peri mitään ylimääräisiä takaisinmaksuprovisioita tms kuluja, vaan maksat siihen asti kertyneet korot ja normaalit kulut. Lainan ylimääräinen maksu pitää tehdä samalla viitenumerolla kuin normaalit lyhennykset. Ylimääräiset maksut ovat ennakkomaksuja tuleviin eriin.

Saanko uuden luoton kun vanha on lopussa?

Myönnämme mielellämme sinulle vanhana asiakkaana uudenkin luoton.  Autosi arvo joudutaan kuitenkin arvioimaan uudelleen ja teemme tarjouksen myöntöhetken arvion perusteella.

Miten toimin jos minulle tulee maksuvaikeuksia?

SAV-luottoon voi noston yhteydessä ottaa erillisen SAV-maksuturvan, joka kattaa tilanteet, joissa jäät työttömäksi tai sairauden tai muun syyn takia työkyvyttömäksi.  Turva takaa sinulle 6 kk:n korottoman ja kuluttoman järjestelyajan.
Vaikka sinulla ei olisikaan tätä erillistä turvaa, älä jää painimaan vaikeuksiesi kanssa yksin, vaan ota yhteyttä luotonvalvontaamme. Mietimme yhdessä mikä on kohdallasi sopivin asioiden hoitamistapa. Älä päästä maksuja rästiytymään, sillä se vain pahentaa tilannettasi.

     

 

   

 

SAV-luotto - ehdot

 • Voimme myöntää luottoa jopa 50 % auton tai moottoripyörän arvosta. Ajoneuvon tulee olla katsastettu, verot maksettu ja vakuutukset voimassa.
 • Ajoneuvon tulee olla hakijan yksin omistama
 • Ajoneuvon ikä voi olla enintään 15 vuotta käyttöönotosta
 • Lainapääoma enintään 6 000 € ja takaisinmaksuaika on enintään 4 vuotta.
 • Korko on alkaen 5,00 %.  Korko määräytyy lainakohtaisesti ja korkoon vaikuttavat  asiakkaan ikä ja tulotaso sekä ajoneuvon ikä ja luoton määrä suhteessa ajoneuvon arvoon. Korko on kiinteä koko laina-ajan.
 • Laina maksetaan takaisin tasasuuruisina kuukausierinä (annuiteetti). 
 • Kuluttajasuojalain mukainen korko luottosummalle 6 000 euroa 4 v maksuajalla  on 12,5 %.
 • Ajoneuvolla pakollinen liikenne ja kasko vakuutus, alle 3000 €:n luottoihin kasko vakuutus vapaaehtoinen (hinnoiteltu tuote).

Katso tästä vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot.

Luotonhakijalta edellytetään

 • Täysi-ikäinen
 • Maksuhäiriöttömyyttä. Hakijan tiedot tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämästä rekisteristä
 • Luotonhakija on yksin ajoneuvon omistaja
 • Säännöllisiä tuloja, palkka tai eläke
 • Vakituinen osoite Suomessa

Kiinnostuitko? Toimi näin

Täytä hakemus ja saat vastauksen päivässä

Täytä lainahakemus, se ei vielä sido sinua mihinkään. Meiltä saat vastauksen päivässä.

Hae lainapäätös

 

Vahvista lainapäätös

Saat vastauksen lainapäätöksestä tekstiviestillä. Soittamalla takaisin vahvistat lainatoiveesi.

 

 

 

Allekirjoita paperit, postita ja saat rahat tilillesi

Palauta postitse lähetetty sopimuspakettti ja maksamme rahat heti ilmoittamallesi tilille.

SAV-Rahoitus Oyj

Mikonkatu 8 A, 00100 HELSINKI