Käytetty ajoneuvo nopeasti rahaksi

Myy ajoneuvosi
osamaksulla
yksityiselle
ostajalle
- helposti ja
riskittömästi

Ongelmia auton myynnissä? Katso, kuinka SAV-limiitti osamaksuvaihto voi auttaa sinua onnistumaan.

auton myynti osamaksulla

Myy ajoneuvosi nopeasti ja riskittömästi osamaksulla

Nopeuta käytetyn auton tai moottoripyörän myyntiä ja tarjoa myytävälle ajoneuvollesi myös omaksuvaihtoehtoa. Käteismaksun tavoin saat koko kauppahinnan heti ja rahoitusyhtiö kantaa kaiken riskin ostajan osamaksuista.

Turvallista sinulle ja ostajalle

SAV-Rahoitus tarjoaa yksityisten väliseen ajoneuvokauppaan turvallisen ja luotettavan verkkopalvelun.  Kaikki ostajat tunnistetaan verkkopankkitunnuksilla ja he ovat läpikäyneet rahoitusyhtiön luottoprosessin. Ei enää haamuostajia tai huijausyrityksiä.

 

 

Jos ajoneuvosi täyttää osamaksukelpoisuusehdot, voit myydä sen yksityiselle ostajalle osamaksulla ja mainostaa tätä mahdollisuutta, kun ilmoitat autosi myyntiin valtisemassasi verkkopalvelussa esim. Nettiauto, Oikotie/Autot tai Tori.fi. Muista mainita ilmoituksessa, että kelpuutat myös osamaksuvaihtoehdon SAV-limiitti asiakkaille.

Voit myös halutessasi laittaa tämän tekstin ilmoitukseen: "Voit ostaa tämän ajoneuvon osamaksulla suoraan yksityiseltä - Turvallisesti ja riskittömästi. Lue lisää: www.sav-rahoitus.fi"

Kun yksityinen ostaja kiinnostuu autostasi, hän voi hakea rahoitusta verkkopalvelustamme. Päätöksen ostaja saa jo seuraavana arkipäivänä!

Osamaksusopimuksen teet ostajan kanssa SAV-Rahoituksen turvallisessa verkkopalvelussa, jossa valmis lomakepohja ohjaa sopimuksen tekemistä.

 


Asiakkaamme kertoo:
"Ilmoitin VW Passattini myytäväksi. Autoni oli edelleen myymättä 2 kk jälkeen ja huomasin netissä rahoitusvaihtoehdon mahdolliseksi yksityiselle myyjälle.  Ilmoittauduin mukaan SAV-limiitti myyjäksi ja 3 vkon kuluttua tein kaupat.   Asiakas maksoi käsirahan ja SAV-Rahoitus loput suoraan tililleni. Hyvä palvelu yksityiselle myjälle!"  
Kalervo 43 v, insinööri, Mikkeli

 

 

    Kiinnostuitko? Toimi näin

Ajoneuvon kelpoisuusehdot

  • henkilöauto tai moottoripyörä
  • omistajana yksi täysi-ikäinen henkilö (ei haltijaa, ei useampia omistajia)
  • katsastus voimassa, verot ja vakuutus maksettu eikä ajoneuvolla rekisterissä rajoitustietoja
  • pyydetty hinta vastaa markkinahintaa ja vähintään 2 000 euroa ja enintään 20 000 euroa
  • ikä alle 15 v laskettuna käyttöönottopäivästä
  • liikennekelpoisuutta ja ikään nähden riittävää kuntoa

Ajoneuvorekisterissä ei saa olla kaupantekohetkellä osoitteenluovutuskieltoa koska osoitetieto on pakollinen tieto osamaksujärjestelmässämme.  Jos olet asettanut osoitteenluovutuskiellon, poista kielto ennen rekisteröitymistä lähettämällä pyyntö kirjallisesti TraFiin tietopalvelu@trafi.fi

Rahoitusyhtiö pidättää itsellään oikeuden evätä ajoneuvon myyntikelpoisuus ajoneuvoa koskevien virheellisten tai puutteellisten tietojen perusteella.  Mikäli haluat varmistua ajoneuvosi kelpoisuudesta osamaksurahoittamiseen tai ennakkoon, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@savrahoitus.fi tai soita (09) 3299 3200

Tarjoa osamaksua maksuvaihtoehtona

Lisää myynti-ilmoitukseesi maininta, että tarjoat ostajalle mahdollisuutta ostaa ajoneuvo myös SAV-limiitti osamaksulla. Osamaksu on autoliikkeiden yleisesti käyttämä myynninedistämiskeino ja siksi sen tarjoaminen myös yksityisen myymään ajoneuvoon nopeuttaa myyntiä. Ostajajoukko laajenee pelkistä käteisostajista myös rahoitusta tarvitseviin asiakkaisiin.

Laita tämä teksti ilmoitukseesi:

Voit ostaa tämän ajoneuvon myös osamaksulla - Turvallisesti ja riskittömästi.

Lue lisää: www.sav-rahoitus.fi

 

 

 

 

Kaupanteko helposti ja turvallisesti - SAV-Rahoituksen verkkopalvelussa

Kaupat teet virallisesti ja riskittömästi SAV-Rahoituksen verkkopalvelussa käyttäen SAV-limiitin sopimuspohjaa. Ostaja tunnistautuu verkkopankkitunnusten avulla ja ajoneuvosi tiedot, kuten verojen sekä katsastuksen ajantasaisuus, tarkistetaan Trafista.