SAV Rahoitus Oyj

Luotettava
ja innovatiivinen
rahoituskumppani

 

Luotettava ja innovatiivinen rahoitusalan ammattilainen

SAV-Rahoitus Oyj palvelee sekä yksityisiä kuluttajia, että autokauppaa. Yksityishenkilöille myönnämme lainaa ajoneuvoa vastaan. SAV-luottoa on hakenut jo 120 000 eri-ikäistä suomalaista ympäri koko Suomen. Myönnämme kuluttajille myös rahoitusta käytettyjen ajoneuvojen ostamiseen. Rahoituspäätöksen voi hakea tältä verkkosivulta tai yhteistyöautoliikkeidemme kautta.  Yhtiöllä on noin 400 yhteistyöautoliikettä ympäri Suomea.

SAV-Rahoitus Oyj sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa palvelemme asiakkaitamme sopimuksiin ja niiden hoitoon liittyvissä asioissa. Sähköisen asioinnin avulla voimme palvella kuluttaja- ja autoliikeasiakkaita kaikkialla Suomessa.

Vakavarainen suomalainen

SAV-Rahoitus Oyj on suomalainen ja suomalaisomisteinen julkinen osakeyhtiö. Yrityksen liikevaihto oli viimeisen tilinpäätöksen (1.1.2019 - 31.12.2019) mukaan on 3,42 m€. Taseen loppusumma oli 29,16 m€. Omavaraisuusasteemme on 10,5 %.

Elite Sijoitus Oy sekä Oma Säästöpankki Oyj omistavat 99,49 % SAV-Rahoitus Oyj:n osakkeista. Eliten osuus osakkeista on 48,75 %, ja Oma Säästöpankin osuus osakkeista on 50,74 %.