Sijoittajille

Luotettava
ja innovatiivinen
rahoituskumppani

 

Luotettava ja innovatiivinen rahoitusalan ammattilainen

SAV-Rahoitus Oyj palvelee sekä yksityisiä kuluttajia, että autokauppaa. Yksityishenkilöille myönnämme lainaa ajoneuvoa vastaan. SAV-luottoa on hakenut jo 130 000 eri-ikäistä suomalaista ympäri koko Suomen. Myönnämme kuluttajille myös rahoitusta käytettyjen ajoneuvojen ostamiseen. Rahoituspäätöksen voi hakea tältä verkkosivulta tai yhteistyöautoliikkeidemme kautta.  Yhtiöllä on noin 400 yhteistyöautoliikettä ja yli 100 eläinlääkäriyhteistyökumppania ympäri Suomea.

SAV-Rahoitus Oyj sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa palvelemme asiakkaitamme sopimuksiin ja niiden hoitoon liittyvissä asioissa. Sähköisen asioinnin avulla voimme palvella kuluttaja- ja autoliikeasiakkaita kaikkialla Suomessa.

Vakavarainen suomalainen

SAV-Rahoitus Oyj on suomalainen ja suomalaisomisteinen julkinen osakeyhtiö. Yrityksen liikevaihto oli viimeisen tilinpäätöksen (1.1.2020 - 31.12.2020) mukaan on 2,92 m€. Taseen loppusumma oli 32,84 m€. Omavaraisuusasteemme on 10,7 %.

Elite Sijoitus Oy sekä Oma Säästöpankki Oyj omistavat 99,49 % SAV-Rahoitus Oyj:n osakkeista. Eliten osuus osakkeista on 48,75 %, ja Oma Säästöpankin osuus osakkeista on 50,74 %.